تولید بالغبر دو هزار و 600 تن گوشت قرمز در بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از تولید دو هزار و 600 تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و سنتی فعال این شهرستان، از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مویدی با بیان اهمیت جایگاه گوشت بهعنوان منبع ارزشمندی از پروتئین در سبد مصرفی خانوار گفت: این میزان گوشت قرمز در یک هزار و 772 واحد دامپروری سنتی و صنعتی تولید شده است.
به گفته وی؛ شهرستان بیضا دارای یک هزار و 649 واحد دامپروی سنتی شامل؛ 689 واحد گاوداری و 960 واحد دامداری دام سبک است.
مویدی خاطرنشان کرد: تعداد دامپروریهای صنعتی در بیضا 123 واحد است که شامل 102 واحد گاوداری و 21 واحد دامداری دام سبک است.
وی توضیح داد: تعداد دام سبک در این واحدهای تولیدی 150 هزار راس و تعداد دام سنگین 21 هزار راس است.
مویدی خاطرنشان کرد: سه هزار و 500 نفر در زمینه تولید گوشت قرمز در بیضا اشتغال دارند.
این مقام مسئول تاکید کرد: جهاد کشاورزی در روزهای پایانی سال علاوه بر تشدید نظارت و بازرسی از مراکز عرضه گوشت قرمز، توزیع گوشت قرمز منجمد تا رسیدن به نقطه تعادل تنظیم بازار و کاهش محسوس قیمت گوشت گوسفند و گوساله تازه را ادامه خواهد داد.
وی یادآور شد: تولید گوشت قرمز علاوه بر ارزش غذایی بالا در تغذیه انسان، نقش ویژهتری در رشد صنعت کشاورزی و دامپروری دارد، موضوعی که در صورت مدیریت درست میتواند به رشد اقتصادی کشور و اشتغالزایی نیز کمک شایانی کند.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید