فرآوری انگور در استهبان پایان یافت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: با فرآوری 80 درصد انگور تولید شده در این شهرستان حدود 274 تن شیره انگور تولید و روانه بازار مصرف میشود.
![فرآوری انگور در استهبان پایان یافت](http://static2.iana.ir/thumbnail/7Qw2WaN9EQtl/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wvinB1_f5FRte9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoQ5ArodLxJtfd0BYPvz0xaw,,/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B3-%DB%B0%DB%B9-%DB%B2%DB%B8_%DB%B2%DB%B3-%DB%B4%DB%B6-%DB%B4%DB%B3.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، مهدی اعیان منش بیان کرد: شیره گیری انگور در شهرستان استهبان از اواخر شهریورماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه داشت.
وی با اشاره به اینکه شهرستان استهبان دارای هزار و 860 هکتار تاکستان دیم است، افزود: از هر هکتار انگورستان این شهرستان 900 کیلوگرم انگور تولید میشود و حدود 80 درصد آن بهصورت سنتی به شیره انگور تبدیلشده و مابقی بهصورت مویز و تازه خوری روانه بازار مصرف میشوند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: توجه بیشتر به ایجاد صنایع فرآوری میتواند نقش مهمی در ارتقاء ارزشافزوده محصولات تولیدی و صادرات آنها داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: آیین شیره گیری انگور که در اصطلاح محلی به آن کُرُش میگویند هرساله در فصل برداشت انگور در این شهرستان برگزار میشود.
دیدگاه تان را بنویسید