فرآوری انگور در استهبان پایان یافت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: با فرآوری 80 درصد انگور تولید شده در این شهرستان حدود 274 تن شیره انگور تولید و روانه بازار مصرف میشود.

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، مهدی اعیان منش بیان کرد: شیره گیری انگور در شهرستان استهبان از اواخر شهریورماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه داشت.
وی با اشاره به اینکه شهرستان استهبان دارای هزار و 860 هکتار تاکستان دیم است، افزود: از هر هکتار انگورستان این شهرستان 900 کیلوگرم انگور تولید میشود و حدود 80 درصد آن بهصورت سنتی به شیره انگور تبدیلشده و مابقی بهصورت مویز و تازه خوری روانه بازار مصرف میشوند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: توجه بیشتر به ایجاد صنایع فرآوری میتواند نقش مهمی در ارتقاء ارزشافزوده محصولات تولیدی و صادرات آنها داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: آیین شیره گیری انگور که در اصطلاح محلی به آن کُرُش میگویند هرساله در فصل برداشت انگور در این شهرستان برگزار میشود.
دیدگاه تان را بنویسید