Iranian Agriculture News Agency

تولید 1500 تن دانه روغنی کنجد در خنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت کنجد از هزار و 250 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود از این سطح، بیش از هزار و 500 تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

تولید 1500 تن دانه روغنی کنجد در خنج

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علی علی پور با بیان اینکه برداشت محصول کنجد از نیمه مهرماه آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد، افزود: ارقام کنجد تولید شده در شهرستان خنج از نوع داراب، دشتستان و محلی است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه عملیات برداشت کنجد در سالیان گذشته به‌صورت سنتی انجام می‌شد و برای کشاورزان هزینه بر بود، بیان کرد: در سال زراعی جاری، برداشت مکانیزه محصول موجب کاهش هزینه تولید برای کشاورزان شده است.

علی پور گفت: نیاز آبی کم و مقاوم بودن گیاه در برابر شرایط خشکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دانه روغنی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید