تولید 165 تن آلو بخارای ارگانیک در نیریز
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز از پایان برداشت آلوبخارا از سطح 165 هکتار باغات دیم مثمر این شهرستان خبر داد و گفت: حدود 165 تن آلوبخارای ارگانیک، از این باغات برداشت و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علیرضا بصیری با بیان اینکه برداشت آلوبخارا از اواسط مردادماه آغاز شد و در اواسط شهریورماه به پایان رسید، افزود: تولید این محصول در باغات دیم بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی انجام شده است.
به گفته وی؛ عمده باغات آلوبخارای شهرستان نی ریز در منطقه مشکان واقع است، عملکرد این باغات در شرایط مناسب اقلیمی بالغبر سه تن در هکتار بوده که در سال جاری با توجه به خشکسالی و سرمازدگی به یک تن در هکتار کاهش یافته است.
دیدگاه تان را بنویسید