نوبرانه های مزارع صیفی از خنج به بازار آمد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت انواع محصولات سبزی و صیفی تولید بهاره از سطح 3250 هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده و در حال عرضه به بازار های داخلی و خارجی است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، علی علی پور با بیان اینکه پیش بینی می شود 100 هزار تن محصول سبزی و صیفی بهاره از مزارع شهرستان خنج برداشت شود، تصریح کرد: این محصولات شامل انواع جانا، داکا، ملون، هندوانه، خیار، گوجه فرنگی و بادمجان می شود.
به گفته وی؛ مهم ترین دغدغه ی تولیدکنندگان محصولات سبزی و صیفی تعرفه های صادراتی است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهرستان خنج یکی از قطب های تولید کننده محصولات سبزی و صیفی در استان فارس است، اظهار کرد: در مجموع سالانه بالغ بر 5500 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت این قبیل محصولات به صورت پائیزه و بهاره اختصاص می یابد.
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط اقلیمی با محدودیت منابع آب های زیرزمینی مواجه ایم، ابراز کرد: یکی از روش های به کار گیری شده در شهرستان خنج برای برون رفت از مسئله کمبود منابع آبی کشت به روش تونلی و زیر پلاستیکی است که موجب افزایش بهره وری آب، افزایش تولید در واحد سطح و بازدهی اقتصادی شده است.
او با اشاره به اینکه محصول سبزی و صیفی تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است و ارز آوری مناسبی برای کشور در بر دارد، افزود: احداث گلخانه، ایجاد کارگاه های درجه بندی و بسته بندی، احداث سردخانه و نهایتا عرضه محصولات با برندهای بازار پسند داخلی و خارجی از اصلی ترین موضوعات در دست اقدام برای بهبود صادرات این محصولات است.
دیدگاه تان را بنویسید