Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 7 هزار تن گوشت قرمز به ارزش ناخالص بیش از 11هزار میلیارد ریال در این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.

تولید 7 هزار تن گوشت قرمز در کوار

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، عبدالرسول جوکار ابراز کرد: در حال حاضر علاوه بر فعالیت 138 واحد دامداری صنعتی شیری و پرواربندی، تعداد کثیری از بهره برداران روستایی و عشایری در شهرستان کوار به تولید گوشت قرمز اشتغال دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه جمعیت دامی شهرستان کوار شامل 100 هزار راس دام سبک و 35 هزار راس دام سنگین می شود، تصریح کرد: قریب به ده درصد گوشت قرمز تولیدی در شهرستان مصرف و مازاد آن به دیگر نقاط استان فارس عرضه می گردد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان کوار یکی از قطب‌های مهم در تولید گوشت قرمز و فرآورده‌های دامی در سطح استان فارس به شمار می‌ آید، اظهار کرد: در سال جاری پدیده خشکسالی و محدودیت چرا در مراتع و افزایش قیمت نهاده های دامی شرایط دشواری برای تولید کنندگان این شهرستان در پی داشته است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید