Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید و عرضه سالانه 638 تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

عرضه گوشت بوقلمون در مرودشت

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، منصور امیریان اظهار کرد: این میزان گوشت بوقلمون در چهار واحد صنعتی پرورش بوقلمون با ظرفیت 26 هزار  و 600 قطعه تولید و به بازار عرضه می شود.

امیریان با بیان اینکه مدت زمان دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهارالی پنج  ماه است، تصریح کرد: در این واحد ها به طور متوسط سالانه دو بار جوجه ریزی انجام می شود.  

وی با اشاره به اینکه تولید در این واحد ها به صورت صنعتی انجام می شود، ابرازکرد: انتقال دان از انبار یا سیلو به سالن پرورش، سیستم دان خوری اتوماتیک بشقابی، تنظیم دما و تهویه و غیره کاملا به صورت اتوماتیک انجام می شود.                                                                         

امیریان افزود: گوشت تولیدی در این واحدهای پرورشی علاوه بر تامین نیاز شهرستان مرودشت به شهرستان های همجوار نیز ارسال می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید