Iranian Agriculture News Agency

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از تولید سالانه 420 هزارتن پیاز در این استان خبر داد و گفت : در این زمینه فارس رتبه سوم دارد.

تولید 420 هزارتن پیاز در فارس

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، مهدی صادقی با اشاره به اینکه محصول پیاز به صورت چهار فصل در این استان تولید می شود، تصریح کرد: سالانه 7700 هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به زیر کشت این محصول می رود.

به گفته وی؛ شهرستان های اقلید، کوار، سپیدان و شیراز بیشترین سطح زیرکشت این محصول را دارند و ارقام پیاز خوراکی کشت شده در  استان فارس شامل مینروا ، پریماورا، تگزاس، آفریگرو و حُبوب است.

صادقی اظهار کرد: پیاز تولیدی استان فارس علاوه بر مصرف داخلی به استان های تهران، اصفهان و آذربایجان صادر می شود.

وی با بیان اینکه پیاز تولید پاییز در شهرستان های اقلید، آباده، سپیدان، بیضاء و پاسارگاد کاشته می شود، افزود: پیاز تولید بهاره در شهرستان های کازرون و داراب و پیاز تولید تابستانه در شهرستان های شیراز ، مرودشت ، کوار  و فسا کاشته می شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: طرح استمرار کاشت پیاز با هدف تولید این محصول در فصل زمستان و در شهرستان  لارستان اجرا می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید