Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از برداشت پیاز خوراکی از سطح 410 هکتار این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود بیش از 16 هزار تن پیاز تولید شود.

پیش‌بینی تولید  16 هزار تن پیاز خوراکی در کازرون

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، حمید رشیدی تصریح کرد: برداشت پیاز از مزارع کازرون از اوایل خردادماه آغاز شده است و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت پیاز نسبت به سال گذشته افزایش 50 درصدی داشته است، اظهار کرد: بخش جره و بالاده بیشترین سطح زیر کشت پیاز دارد.

رشیدی با اشاره به اینکه  ارقام پیاز کشت شده در شهرستان کازرون شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است، ابراز کرد: پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان  به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با اشاره به نبود واحد فرآوری و سردخانه برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت در این شهرستان، بیان کرد: سرمایه گذاری در این حوزه با توجه به کیفیت و کمیت محصول تولیدی می تواند برای سرمایه گذاران بسیار سودآور باشد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید