Iranian Agriculture News Agency

در ۶ ماهه نخست سالجاری در سیستان و بلوچستان انجام شد:

مسئول اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی و فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: باهدف حفظ امنیت و سلامت غذایی، در ۶ ماهه نخست سال جاری افزون بر ۸ هزار مورد بازدید نظارتی از اماکن تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان انجام شده است.

بیش از ۸ هزار عملیات نظارت بهداشتی بر روند تولید و توزیع فرآورده های خام دامی

حمید جانفدا در گفتگو با خبرنگار ایانا در استان سیستان و بلوچستان اظهارکرد: از وظایف اصلی و کلیدی دامپزشکی و در راستای تحقق شعار غذای سالم از مزرعه تا سفره و اعمال نظارت های بهداشتی و شرعی در تمامی مراحل روند تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی در جامعه است چرا که سلامت محصولات تولیدی نیازمند نظارت و بررسی کارشناسان و متخصصان دامپزشکی است.

وی افزود: در این راستا، از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۴ هزار مورد (راس، نفر، لاشه) دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام استان و همچنین بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه طیور کشتار شده در کشتارگاه های طیور استان مورد بازدید و بررسی قرار گرفته اند که موارد غیر مصرف انسانی و ناسالم در ۱۹۰ کیلوگرم گوشت در کشتارگاه های دام و نزدیک به ۹ هزار قطعه مرغ غیر بهداشتی نیز از چرخه تولید و مصرف حذف و معدوم گردیده است.

جانفدا گفت: ادامه روند نظارت بهداشتی دامپزشکی پس از بازدید از مراحل تولید در کشتارگاه ها، بازدید و بررسی از روند و شرایط بهداشتی نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی تولید شده در مراکز فروش، قصابی ها،فروشگاه ها و رستوران ها می باشد که در این مرحله نیز در نیمه ی ابتدای امسال بیش از ۸ هزار مورد بازدید در سطح استان انجام شده است و بیش از ۱۰ تن فرآورده خام غیربهداشتی از چرخه مصرف خارج و موارد تخلف و شخص خاطی به مراجع قضایی معرفی شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید