اجرای حکم قلع و قمع و رفع تصرف از اراضی ملی

اجرای حکم قلع و قمع و رفع تصرف از اراضی ملی

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر از اجرای حکم قلع و قمع یک عدد تراس به مساحت 89 متر مربع در اراضی ملی پلاک27 اصلی در منطقه اطاق سرای پایین شهرستان مهدی‌شهر خبرداد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، حمیدرضا عبدوس اظهار کرد: این حکم بر اساس رأی صادره از سوی مقامات قضایی شهرستان و با حضور پرسنل پاسگاه انتظامی فولادمحله ،نماینده حقوقی و یگان حفاظت شهرستان خبر داد.

وی با هشدار به کسانی که به صورت غیرمجاز اقدام به احداث بنا در اراضی ملی می‌کنند، افزود: مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان با آمادگی کامل با هرگونه دخل و تصرف در اراضی ملی و تخریب عرصه‌های مرتعی و جنگلی به صورت قاطع برخورد کرده و کوچک‌ترین اغماضی نخواهند داشت.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری مهدیشهر افزود: در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری رسیدگی به موضوع زمین‌خواری در اولویت فعالیت‌های مأموران یگان حفاظت این اداره قرار گرفته است و مأموران منابع طبیعی و آبخیزداری در راستای برخورد با پدیده زمین‌خواری و تخریب و تصرف اراضی ملی سریعا عملیات قلع و قمع و رفع تصرف را با قاطعیت انجام خواهند داد.

عبدوس از اقدامات پیشگیرانه از قبیل احداث کمربند حفاظتی با شاخص بنچ مارک بین مرز اراضی ملی و اشخاص و گشت‌های شبانه روزی و راه اندازی پایگاه‌های مردمی حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی عنوان کرد و از مردم خواست قبل هر گونه ساخت و ساز حتماً استعلام‌های لازم از دستگاه‌های ذیصلاح دریافت کنند تا نا خواسته و یا بصورت عمدی به اراضی ملی تجاوز نکنند که ضمن تشکیل پرونده‌های قضایی و سوء پیشینه و تخریب بنا‌های احداثی و قطع درختان کاشته شده، متحمل هزینه خواهند شد.

وی در پایان از بهره‌برداران و دوستداران طبیعت خواست در کنار حفاظت از عرصه‌های طبیعی و ملی در صورت مشاهده هرگونه تخریب و دخل و تصرف در اراضی ملی مراتب را از طریق شماره تلفن رایگان 1504 و 139  مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان به‌صورت شبانه‌روزی اطلاع دهند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید