Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط عملکرد محصول پیاز در این شهرستان 70 تن در هکتار برداشت شد.

متوسط عملکرد پیاز در شاهرود 70 تن در هکتار است

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، علی‌اصغر حجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اظهار کرد: برداشت پیاز در سطح 300 هکتار از مزارع شهرستان شاهرود انجام شد.

وی با بیان اینکه برداشت از  اواسط شهریورماه آغاز و تا نیمه آبان ماه  ادامه داشت افزود: متوسط عملکرد محصول پیاز در شهرستان شاهرود 70 تن در هکتار است که  مهم‌ترین ارقام کشت شده این محصول شامل «میگون» و «زرگان» است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به برخی از ویژگی‌های ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین ویژگی رقم «زرگان» ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی است.

حجی با بیان اینکه متأسفانه عواملی سبب خسارت به محصول پیاز می‌شود؛ گفت: عوامل خسارت‌زای اصلی پیاز شامل تریپس، برگ‌خوار پیاز، پوسیدگی ریشه و علف‌های هرز است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید