600 تن کلزا از کشاورزان استان سمنان خریداری شد

600 تن کلزا از کشاورزان استان سمنان خریداری شد

رئیس اداره بازرگانی و بازاریابی تعاون روستایی استان سمنان با اشاره به خرید 600 تن دانه روغنی کلزا گفت: تاکنون در ۷ مرکز خرید از کشاورزان استان سمنان خرید کلزا انجام‌شده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، حسن حاجی ابراهیمی اظهار کرد: شرکت‌های تعاون روستایی به مباشرت از سوی شرکت بازرگانی دولتی استان سمنان اقدام به دریافت کلزا از کشاورزان می‌کنند و بر اساس مصوبه قیمت هر کیلوگرم کلزا 46 هزار و 602 ریال است که وجه آن از سوی شرکت غله تأمین و به‌حساب کشاورزان واریز می‌شود.

وی افزود: شبکه تعاون روستایی استان سمنان تاکنون بالغ‌بر 600 تن دانه روغنی کلزا از کشاورزان استان خریداری و در انبارها ذخیره کرده است.

حاجی ابراهیمی با اشاره به وجود 7 مرکز خرید محصول کلزا در استان، اضافه کرد: این مراکز خرید کلزا را در شهرستان‌های میامی، شاهرود، دامغان، سمنان، گرمسار و آرادان انجام می‌دهند و بقیه نقاط استان محصول کلزای خود را به این انبارها حمل و تحویل می‌دهند.

رئیس اداره بازرگانی و بازاریابی تعاون روستایی استان سمنان اضافه کرد: خرید کلزا تا پایان برداشت این محصول ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود با توجه به شرایط اقلیمی و عملیات به زراعی انجام‌شده توسط عوامل تولید، امسال دانه‌های روغنی کلزا بیشتر از سال زراعی گذشته تولید و خریداری شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید