برداشت محصول جو از مزارع شهرستان میامی به اتمام رسید
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی از پایان برداشت محصول جو از سطح مزارع آبی و دیم شهرستان میامی خبر داد.
![برداشت محصول جو از مزارع شهرستان میامی به اتمام رسید](http://static1.iana.ir/thumbnail/vVDaVLKnOmq3/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wtEn6GrKf2yae9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoj4FhE5OwHvtn2C8PwtxEgg,,/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA+%D8%AC%D9%88.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در سمنان، محمد حسینی در جمع خبرنگاران بیان کرد: برداشت محصول جو از سطح مزارع آبی و دیم شهرستان به پایان رسید.
وی با اشاره به سطح زیر کشت محصول جو در شهرستان میامی افزود: سطح زیر کشت جو در شهرستان میامی هشت هزار و 532 هکتار است که شامل پنج هزار و 512 هکتار جو دیم و سه هزار و 20 هکتار جو آبی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با اشاره به ارقام کشت شده نیز گفت: ارقام کشت شده جو شامل گوهران، یوسف، واکسیما و بهمن است.
حسینی خاطر نشان کرد: از این سطوح بیش از 16 هزارتن محصول جو برداشت شده است.
وی ادامه داد: برداشت جو از اواخر اردیبهشت از دهستان فرومد آغاز شده و تا نیمه دوم تیرماه در منطقه کالپوش ادامه داشته است.
حسینی با اشاره به تعداد کمباینها در زمان برداشت بیان کرد: درزمان برداشت تعداد ۱۶۰ دستگاه کمباین شامل ۶۰ دستگاه بومی و ۱۰۰ دستگاه مهاجر به برداشت این محصول مشغول بودهاند.
دیدگاه تان را بنویسید