برداشت گوجه سبز از باغات شهرستان سرخه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه از برداشت گوجه سبز از باغات این شهرستان خبر داد.
![برداشت گوجه سبز از باغات شهرستان سرخه](http://static2.iana.ir/thumbnail/GEbq6SKBF3yM/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wqXUEmCOONrze9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoPlo_90RJEM4srsoEWgBKbg,,/60516.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، عباس غفوریان عنوان کرد: سطح زیر کشت باغات گوجه سبز در این شهرستان ۱۳ هکتار بوده که ۷ هکتار غیربارور و ۶ هکتار بارور است.
وی خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد این محصول در شهرستان بین ۷تا ۹ تن بوده و بیشترین ارقام اصلاح شده شامل برغانی و شهریار است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سرخه گفت: بیشترین سطح زیر کشت محصول گوجه سبز در روستای لاسجرد است.
غفوریان توضیح داد: فواصل کشت این محصول در این شهرستان اکثراً ۴*۴ بوده که در هر هکتار حدود ۶۲۵ درخت کاشته میشوند.
وی افزود: عملیات برداشت از اواخر فروردین آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سرخه با اشاره به زودرس بودن محصول و همچنین زمان مناسب برای برداشت گفت: نوبرانه بودن و طعم و مزه خاص با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه از ویژگیهای منحصر به فرد محصول گوجه سبز است.
غفوریان ادامه داد: این میوه سرشار از ویتامین و غنی از انواع مواد معدنی و مغذی مثل کلسیم فسفر آهن و پتاسیم است.
وی تاکید کرد: سمپاشی زمستانه و همچنین عملیات هرس و بهسازی کف باغات و سایر عملیات مکانیکی نقش مهمی در کنترل مهمترین آفات این محصول از جمله شته و کرم آلو دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سرخه گفت: بالای ۵۰ درصد باغات گوجه سبز در این شهرستان مجهز به سیستمهای آبیاری تحت فشار (قطرهای) است.
غفوریان به برخی مشکلات باغداران اشاره و اضافه کرد: پدیده خشکسالی و سرمازدگی، نبود ثبات قیمت، عدم وجود کارخانجات صنایع تبدیلی و مخلوط بودن و پراکندگی باغات از جمله مشکلات باغداران در شهرستان سرخه است.
دیدگاه تان را بنویسید