توسعه کشت ارقام جدید وارداتی انگور در شاهرود
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: افزایش میزان صادرات توسعه کشت ارقام جدید وارداتی انگور در این شهرستان در حال انجام است.
![توسعه کشت ارقام جدید وارداتی انگور در شاهرود](http://static2.iana.ir/thumbnail/paF9zoI14gV5/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6MIyixK6AvRN9gkt6mZBkk-Dcsjdxnl6woCVtLkoJ41Ee9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzokB11TtdGa7kN9VvsAPFIow,,/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%88%D8%B1.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، عباسعلی نهاردانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برداشت انگور از 4 هزار و 845 هکتار باغات شهرستان انجام شد.
وی با بیان اینکه یک هزار و 148 هکتار از باغات انگور شهرستان شاهرود غیر بارور و سه هزار و 697 هکتار بارور است تصریح کرد: امسال 92 هزار و 425 تن محصول انگور از باغات این شهرستان برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود خاطرنشان کرد: به ازای هر هکتار 25 تن انگور از باغات این شهرستان تولید شد.
نهاردانی خاطرنشان کرد: مهمترین ارقام انگور شامل خلیلی، یاقوتی، پرلت، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری سرخ فخری( شاهرودی)، ریشبابا و ارقام جدید وارداتی نیز شامل فلیم سیدس، روبی سیدلس و کریمسیون سیدلس است.
وی افزود: در سالهای اخیر توسعه ارقام جدید وارداتی بهمنظور تولید با هدف صادرات و همچنین سرشاخه کاری(پیوند اسکله سبز) بر روی ارقام سفید فخری و سرخ فخری و استفاده از سیستمهای تربیت انگور و داربستی کردن باغات انگور در حال توسعه و پیشرفت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: از مزایای آن می توان به افزایش کیفیت، کمیت و میزان تولید، کاهش هزینههای مربوط به مدیریت تاکستان و امکان مکانیزه کردن و تسهیل در عملیات داشت و برداشت، کنترل بهتر آفات و بیماریها، رعایت توصیههای تغذیهای مناسب برای ماندگاری بالای میوه نام برد.
نهاردانی تصریح کرد: اصلاح روش های آبیاری، استفاده از سامانههای نوین آبیاری در باغات، برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی از مهمترین اقداماتی است که میتواند در افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب مؤثر باشد.
وی گفت: همچنین تولید فرآوردههای انگور کشمش، مویز، آبغوره، گرد غوره، شیره انگور، سرکه و ترشی غوره انجام میشود.
دیدگاه تان را بنویسید