Iranian Agriculture News Agency

ایانا_دیگر رسانه‌ها|| ئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: در صورت وجود کشتار، تهرانی‌ها روزی 5 تن دل و جگر مصرف می‌کنند.

تهرانی‌ها روزی 5 تن دل و جگر مصرف می‌کنند

غلامحسین شیرازی رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه درباره وضعیت دل و جگر و قلوه در بازار اظهار کرد: اگر کشتاری وجود داشته باشد تهرانی‌ها روزی 5 تن دل و جگر مصرف می‌کنند.

وی با اشاره به تعداد اندک کشتارگاه در تهران، افزود: در حال حاضر 20 کشتارگاه در تهران فعالیت می‌کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه، با اشاره به صادرات بی رویه قاچاق گوسفند زنده به کشور‌های عربی، تصریح کرد: باید راهکاری برای حل این موضوع مدنظر قرار گیرد.

شیرازی، تأکید کرد: مردم می‌توانند با خیال راحت دل، جگر و قلوه مصرف کنند، چرا که آنچه در واحد‌های صنفی تهیه می‌شود، تماما از سوی کشتارگاه‌ها تأمین شده و نمایندگان دامپزشکی نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه، اظهار کرد: هم اکنون هر سیخ دل و جیگر 3 هزار تومان است.

شیرازی در پایان گفت: امیدواریم تلاش و راهکار‌هایی برای صنف دل و جگر و قلوه درنظر گرفته شود که قاچاق این صنف هم به حداقل برسد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید