تولید محصول در زمینهای نامساعد کشاورزی محقق میشود
محققان و پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات شوری گیاهان شورپسند را تولید و پرورش میدهند.
![تولید محصول در زمینهای نامساعد کشاورزی محقق میشود](http://static2.iana.ir/thumbnail/0kq1uTqZ1uyI/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wrw63T8XC5Fqe9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzokB11TtdGa7l8Zv_ubAi3Pw,,/10576356_728.jpg)
به گزارش ایانا به نقل از خبر گزاری خبرگزاری صدا و سیمای مرکز یزد، افزایش شوری منابع آب و خاک کشور زنگ خطر را به صدا درآورده که نگرانیها را به همراه داشته و اثرات جبران ناپذیری را به بخش کشاورزی وارد کرده است.
آنگونه که کارشناسان میگویند در حال حاضر ۳۰ درصد منابع آب و ۵۰ درصد منابع خاک در بخش کشاورزی با مشکل شوری بیش از اندازه مواجه هستند.
محققان و پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات شوری، طرح شورورزی را طراحی کرده که حاصل آن شناسایی و معرفی گونههای مقاوم به شوری و با صرفه اقتصادی برای کاشت است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات شوری فرهاد دهقانی در این خصوص گفت: کار تحقیقات از چند سال پیش آغاز شده و نتایج خوبی داشته است. گونههایی از جمله کینوا در بخش غلات و گونههایی مثل ارزن، کوشیا، سالی کوریا و اتری پلکس که همگی از مقاومت بالایی در برابر شوری برخوردارند و میتوانند تامین کننده نیاز کشور باشند، هدف کشت هستند.
دیدگاه تان را بنویسید