آشنایی عشایر بهبهان با تولید فرآوردههای لبنی و اصول پرواربندی گوسفند و بز
دورههای تولید فرآوردههای لبنی گوسفند و بز و اصول پرواربندی گوسفند و بز با حضور محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ویژه عشایر منطقه دره پهن بهبهان برگزار شد.
![آشنایی عشایر بهبهان با تولید فرآوردههای لبنی و اصول پرواربندی گوسفند و بز](http://static2.iana.ir/thumbnail/8PUHGZ0Mp6y7/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wl21gJ2JTFvAe9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoH0ianED86I_b8Hl_wpqbzw,,/%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C_%D8%AE%D9%81%D8%B1_%D8%AF%D8%B1_%D8%B3%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%85_%28%D8%AE%D9%81%D8%B1_%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D9%86%D8%A7%29_khafr_village_In_iran-_Isfahan_Province_04.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: در استفاده از ظرفیت عشایر در تولید، دو دوره آموزشی با عناوین «اصول پرواربندی گوسفند و بز» و «تولید فرآوردههای لبنی گوسفند و بز » با حضور محقق مرکز در منطقه عشایری دره پهن بهبهان برگزار شد.
در این دوره در خصوص نکات فنی و کاربردی در راستای پرواربندی دامهای سبک، از قبیل خصوصیات برههای پرواری، مدت دوره پروار، فصل مناسب پروار، روش پرواربندی، سن و وزن دام در شروع پروار، جنس دام، اقدامات پیش از شروع پروار و آب مصرفی دامها همچنین دلائل بروز نفخ در دام و روشهای پیشگیری از آن مطالبی ارائه شد.
موارد کاربردی در خصوص تولید محصولات لبنی مختلف گوسفند و بز از قبیل بهداشت شیر، اهمیت استفاده از دماسنج در تولید محصولات لبنی، نکات فنی تولید ماست و روغن نیز مطرح شد.
خبرنگار: حدیث چاروسایی
دیدگاه تان را بنویسید