Iranian Agriculture News Agency

ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی با مصرف کود و آفت‌کش‌های بیولوژیکی

کارگاه آموزشی ترویج کودها و آفت‌کش‌های بیولوژیک به‌منظور افزایش سلامت محصولات کشاورزی در شهرستان رامهرمز برگزار شد.

ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی با مصرف کود و آفت‌کش‌های بیولوژیکی

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مدیر جهادکشاورزی رامهرمز از برگزاری کارگاه آموزشی ترویج کودها و آفت‌کش‌های بیولوژیک برای افزایش سلامت محصولات کشاورزی خبر داد.

فرشاد مهرابی توضیح داد: در این برنامه آموزشی که با حضور تولیدکنندگان محصولات زراعی،باغی ،گلخانه‌ای و کارگزاران سم و کود برگزار شد، در خصوص فواید و نحوه مصرف، شرایط نگهداری و زمان مصرف مواد بیولوژیکی شامل کود و آفت‌کش‌های ساخت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی آموزش‌های لازم داده شد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید