Iranian Agriculture News Agency

علف های هرز، عامل مهم رقابت با منابع غذایی گندم

مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: کارگاه آموزشی مدرسه در مزرعه کنترل علف‌های هرز گندم در آبادان برگزار شد.

علف های هرز، عامل مهم رقابت با منابع غذایی گندم

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، حسن دشتی نژاد گفت: علف‌های هرز به‌عنوان عامل مهم رقابت با منابع غذایی گندم نقش تاثیرگذاری در تولید محصول به عهده دارند.

وی ادامه داد: بر همین اساس کارگاه آموزشی مدرسه در مزرعه کنترل علف‌های هرز گندم  اروندکنار آبادان برگزار شد.

وی افزود: اهمیت مدیریت علف‌های هرز، شناسایی و شکل شناسی علف‌های هرز گندم در منطقه، نحوه و زمان صحیح  مبارزه با آن،انواع سموم توصیه شده برای مبارزه با علف‌های هرز با تاکید بر مبارزه بر اساس روش‌های مدیریت تلفیقی علف‌های هرز به‌منظور حداکثر تاثیر به تفصیل مطالبی عنوان شد.

در این کارگاه آموزشی ۴۰ نفر روز از کشاورزان در نهر علیشیر از بخش اروندکنار آموزش دیدند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید