Iranian Agriculture News Agency

از تولید تا فرآوری برنج در دزفول

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با بیان اینکه برداشت برنج از سطح چهار هزار و 346 هکتار از شالیزارهای دزفول آغاز شده، عمده رقم برنج کشت شده در این شهرستان را رقم محلی و عنبر بو عنوان کرد و گفت: برداشت این محصول به شیوه مکانیزه انجام می‌شود و تا اوایل آذرماه ادامه دارد.

از تولید تا فرآوری برنج در دزفول

 به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، بهروز قمرزاده بیان کرد: یکی از مزیت‌های مهم برنج شهرستان دزفول سلامت محصول تولیدی در این شهرستان است به گونه‌ای که در اکثر مزارع برنج در سطح شهرستان از هیچ نوع سموم حشره‌کشی یا قارچ کشی استفاده نمی‌شود.

وی ادامه داد: برنج تولیدی در شهرستان معمولا توسط کارخانجات شالیکوبی مستقر در شهرستان فرآوری و بسته‌بندی و برای مصرف به بازار عرضه می‌شود.

قمرزاده خاطرنشان کرد: برنج تولیدی استان خوزستان در سال‌های اخیر سهم عمده‌ای از مصرف خانوارهای این استان را تأمین کرده، مردم استان علاقه بسیار زیادی به این نوع برنج داشته و نسبت به برنج‌های خارجی از طعم و مزه بهتری برخوردار است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید