Iranian Agriculture News Agency

96 هزارو 536 نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید شد.

نظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی در خوزستان

 

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد  گفت:  کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام می‌شود.

کنار کوهی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه  و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه  فرآورده های خامی ، تصریح کرد: در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت هم استانی های عزیز،  اکیپ های کنترل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در سطح استان  اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 96 هزارو  536 نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکت های عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،...کرده است..

وی اظهار کرد: شهروندان عزیز کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه  های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی انجام شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید