نظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی در خوزستان

نظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی در خوزستان

96 هزارو 536 نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید شد.

 

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد  گفت:  کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام می‌شود.

کنار کوهی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه  و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه  فرآورده های خامی ، تصریح کرد: در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت هم استانی های عزیز،  اکیپ های کنترل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در سطح استان  اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 96 هزارو  536 نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکت های عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،...کرده است..

وی اظهار کرد: شهروندان عزیز کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه  های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی انجام شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید