Iranian Agriculture News Agency

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در این استان پنج کیلوگرم افزایش یافت و به ۳۱ کیلوگرم رسید.

سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی پنج کیلوگرم افزایش یافت

به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان شمالی، علیرضا صادق مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ استان در سال ۹۸،  ۲۶ کیلوگرم بود، اظهار داشت:  طبق پیش بینی ها سرانه مصرف گوشت مرغ تا ۳۴ کیلوگرم نیز خواهد رفت.

وی علت افزایش مصرف گوشت مرغ در استان را تفاوت قیمت گوشت مرغ با گوشت قرمز و سایر مواد پروتئینی دانست.

صادق با بیان اینکه هم اینک ۹۲ واحد فعال مرغ داری در استان وجود دارد اظهار داشت:  ۱۳ واحد مرغ داری نیز به دلایل مشکلات مختلف غیر فعال شده اند و با تلاش های صورت گرفته بزودی سه واحد وارد چرخه تولید خواهند شد که ظرفیت هر دوره این سه واحد ۱۵۰ هزار قطعه است.

وی تولید گوشت مرغ در استان را با احتساب مرغ بومی و سایر ماکیان  ۲۱ هزار تن اعلام کرد و افزود: سالانه در این استان ۲۹ هزار تن گوشت مرغ به مصرف می رسد که هشت هزار تن کسری داریم که از سایر استان ها تامین می شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید