Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیروان ضمن اعلام آغاز برداشت خیار دراین شهرستان، سطح زیر کشت این محصول را در شیروان 425 هکتار عنوان کرد.

آغاز برداشت خیار در شهرستان شیروان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، مهران حیاتی گفت: شهرستان شیروان با سطح زیر کشت ۴۲۵ هکتار خیار، رتبه اول کشت این محصول را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: این شهرستان دارای ۹ واحد تولید خیار شور دارای مجوز است که ۶ واحد دارای پروانه بهره برداری بوده و از این تعداد ۳واحد فعال هر کدام با میانگین تولید ۵۰۰ تن در سال و سه واحد نیز غیرفعال است.

حیاتی افزود: سه واحد نیز دارای مجوز مشاغل خانگی با میانگین تولید ۲۰ تن در سال است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید