Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ با راه‌اندازی یک واحد تولیدی سالانه به میزان ۳۰ درصد در این شهرستان ۱۱۰ هزار نفری خراسان شمالی افزایش یافت.

تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان ۳۰ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، هادی قهرمانیان گفت: با پیگیری های انجام شده یکی از مرغ داری های غیرفعال این شهرستان با ظرفیت ۳۰ تن در هر دوره فعال شد.

وی افزود: با راه‌اندازی مجدد این واحد تولیدی مجموع ظرفیت تولید گوشت مرغ  شهرستان سالانه به میزان ۲۷۰ تن افزایش یافت.

مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان همچنین گفت: تولید گوشت قرمز در این شهرستان در سال ۹۸ به بیش از سه هزار تن رسید.

قهرمانیان افزود: این شهرستان با داشتن ۴۱۶ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و  هفت هزارو ۵۰۰ راس دام سنگین سهم عمده ای در تولید گوشت استان دارد.

وی همچنین گفت: در فروردین ماه امسال تعداد ۳۲۵ نفر شتر موجود در این  شهرستان پلاک کوبی و در سامانه هویت گذاری و اصلاح نژاد کشور ثبت شد و ۱۷۰ نفر شتر دیگر نیز  تا پایان امسال پلاک کوبی می شوند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید