Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی مهمترین فعالیت های انجام شده در پروژه ارتقای امنیت غذایی دراین استان را تشریح کرد .

اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی در خراسان رضوی

به گزارش  خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، غلامحسین ساربان در این خصوص اظهار داشت پروژه ارتقای امنیت غذایی در سطح 13 هزار و 374 هکتار  گندم ، جو، نخود و گیاهان علوفه ای  در 13  شهرستان استان اجرا شده است.  

وی افزود: این شهرستانها شامل  درگز،  قوچان ، چناران ،  مشهد ، تربت حیدریه ،  نیشابور ، سرخس ،   فریمان  ،  صالح اباد ،  کلات ،  خوشاب ،  فیروزه و  طرقبه شاندیز ، در خراسان رضوی  می باشند.  

وی ادامه داد: سطوح محصولات در پروژه ارتقای امنیت غذایی  شامل  گندم در سطح 9 هزارو47 هکتار، جودرسطح 3 هزارو 928 هکتار ، حبوبات در سطح 308 هکتار و گیاهان علوفه ای در سطح 91 هکتار بوده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از سطوح یاد شده کشت مکانیزه در سطح 9 هزارو 931 هکتار  بوده که یکهزارو 863  هکتار کشت مستقیم و 8 هزارو 68  هکتار با عمیقکار ، کشت شده است.

غلامحسین ساربان بیان کرد: تعداد بهره برداران تحت پوشش در پروژه ارتقای امنیت غذایی  در خراسان رضوی تاکنون  1 هزارو 225 نفر  بوده ودر این راستا 30کلاس آموزشی  برای 491نفر از کشاورزان برگزارشده  و برنامه های رادیویی  در این رابطه تهیه و پخش گردیده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید