Iranian Agriculture News Agency

برای اولین بار در خراسان رضوی؛

برای اولین بار در خراسان رضوی؛ کارگاه علمی-اجرایی احیای زنجیره تولید نان کشاورز نانوا (از دانه تا نان) با هدف تولید نان کامل و سالم از گندم رقم خراسان برگزار شد.

برگزاری کارگاه علمی-اجرایی احیای زنجیره تولید نان کشاورز نانوا

به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی اولین کارگاه علمی - اجرایی کشاورز نانوا با هدف تولید نان کامل و سالم از گندم ۵ هزار ساله خراسان به عنوان شاهکار میراث ژنتیکی ارقام زیست سازگار ایران زمین با همکاری باشگاه کشاورزان جوان ، زنان توانمند خورشید یاران با هماهنگی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی در محل سالن جلسات سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی برگزار شد.

این کارگاه که 75 نفر از کشاورزان جوان رشتخوار، کلات، کاشمر، تربت جام، مشهد و گناباد حضور داشتند طاهری مبتکر طرح؛ نحوه اجرایی کردن آن را بیان کرد.

گندم خراسان هگزا پلوئید است که خلوص ژنتیکی بالا داشته و در دسته گندم دروم که مناسب ماکارونی، پاستا و... است، دسته‌بندی می‌شود. عملکرد بالا و سازگاری با اقلیم خراسان از دیگر ویژگی این گندم است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید