افزایش تولید 9.6 درصدی گل محمدی در خراسان رضوی

افزایش تولید 9.6 درصدی گل محمدی در خراسان رضوی

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، گفـت: تولید گل محمدی آن با 9.64درصد از3 هزار و 312 تن در سال 98 به 3 هزار و 665 تن در سال 99 افزایش داشته است .

به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، محمد میری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به وضعیت تولید گل محمدی در خراسان رضویری، گفـت: سطح زیر کشت گل محمدی در سال 1399 به میزان 1 هزارو 698  هکتار بوده  که نسبت به سال 98 (با12 هکتار کاهش) کاهش داشته است .

میری افزود:  تولید گل محمدی آن با 9.64درصد از3 هزارو 312   تن در سال 98 به 3 هزارو 665 تن در سال 99 افزایش داشته است .

وی ادامه داد: از این میزان برداشت محصول (شامل گل و گلبرگ گل محمدی)حدود 60 درصد تبدیل به گلاب شده و 40درصد دیگر به شکل غنچه و گلبرگ خشک شده است.

 وی گفت: با توجه به افزایش چشمگیر سطح زیر کشت گل محمدی و به منظور پیشگیری از تنزل قیمت، کشاورزان به امر فرآوری گل محمدی به گلاب با برپایی دستگاههای خانگی و همچنین خرید دستگاههای خشک کن تشویق شده اند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خاطر نشان کرد:  شهرستانهای تایبادبا 376 هکتار ، مشهد با 195 هکتار و زاوه با 140 هکتار بیشترین سطح کشت گل محمدی در استان را دارا می باشند.

 این مقام مسئول اشاره کرد: در همین راستا میزان اشتغال ثابت ایجاد شده 2 هزارو 550 نفر است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید