Iranian Agriculture News Agency

جوادی بایگی:

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سربیشه گفت: سالانه ۱۵۰ تن قارچ در این شهرستان برداشت و به استان های همجوار صادر می شود.

تولید سالانه ۱۵۰ تن قارچ در سربیشه

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، مریم جوادی بایگی با بیان اینکه سالیانه ۱۵۰ تن قارچ در شهرستان سربیشه تولید و به شهر‌ها و استان‌ های همجوار صادر می‌شود، گفت: در شهرستان سربیشه یک واحد تولید قارچ وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد سال ۹۵ به عنوان نمونه استانی انتخاب شده و هم‌اکنون ۱۰ سالن به مساحت ۴ هزار مترمربع فعال دارد، افزود: این مجموعه توانسته برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سربیشه اظهار کرد: اصلی‌ترین تفاوت بین قارچ‌ های طبیعی و قارچ‌های پرورشی در این است که قارچ‌ های پرورشی از بقایای مواد زاید گیاهی و صنعتی تغذیه می‌کنند، در هر زمان قابلیت تولید دارند و خوراکی هستند.

وی تصریح کرد: قارچ های پرورشی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسید‌های آمینه ضروری هستند که به همین دلیل دارای ارزش غذایی بالا بوده و به عنوان طلای سفید معروف هستند.

جوادی بایگی عنوان کرد: از دیگر خواص پرورش قارچ استفاده از کمپوست باقیمانده از پرورش این محصول به عنوان یک کود کامل و مکمل در بحث باغات و محیط‌ های گلخانه‌ای به عنوان سطح بستر و محیط کشت است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید