Iranian Agriculture News Agency

عوامل خسارت‌زای زعفران خراسان جنوبی بررسی شد.

بررسی عوامل خسارت‌زای زعفران خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از برگزاری جلسه با عنوان بررسی عوامل خسارت‌زای زعفران در روز انتقال یافته ها خبر داد و گفت: جلسه ای در محل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی  با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در خصوص عوامل خسارت‌زای زعفران، مخصوصا کنه زعفران، با حضور رییس و معاونین مرکز تحقیقات کشاورزی استان، روسا و کارشناسان ادارات ترویج، تولیدات گیاهی و تعدادی از زعفرانکاران شهرستان های بیرجند، درمیان، خوسف، قاین و سربیشه در روز انتقال یافته ها برگزار شد.

شراره شیبانی افزود: در این جلسه اصول فنی مرحله کاشت، داشت و برداشت زعفران و همچنین روش‌های کاهش خسارت کنه زعفران به طور مفصل بیان شد و عوامل موثر در کاهش عملکرد زعفران مورد بحث قرار گرفت.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید