Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی از آغاز برداشت زیره سبز خبر داد وگفت: زمان برداشت زیره سبز از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه خرداد ماه ادامه دارد.

برداشت زیره سبز در خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، محمدرضا اکبری با بیان این که امسال سطح زیر کشت این محصول در استان ۳ هزار و ۴۱۷ هکتار است، افزود: سالانه از هر هکتار سطح زیر کشت به طور متوسط ۴۵۰ کیلوگرم زیره سبز برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: شهرستان سرایان با داشتن هزار و ۷۵۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت این محصول را در استان به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود امسال از مزارع زیر کشت زیره سبز استان هزار و ۵۴۰ تن محصول برداشت شود.

اکبری با اشاره به این که هر ساله کشت زیره سبز در استان از نیمه آبان ماه شروع می‌شود عنوان کرد: کشت این محصول تا پایان آذر ماه ادامه دارد.

گفتنی است که زیره سبز دارای خواصی از جمله ضددرد، نفخ، باکتری و سرطان و بی حس کنندگی است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید