جهش تولید در بخش کشاورزی با آبیاری نوین در شهرستان خوسف

جهش تولید در بخش کشاورزی با آبیاری نوین  در شهرستان خوسف

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف از اجرا شدن آبیاری نوار تیپ برای نخستین بار در مزارع گندم و جوی این شهرستان خبر داد و گفت: استفاده از روش آبیاری تیپ، مصرف آب را در زمین‌های کشاورزی تا ۸۰ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، سیدحسن رضوی افزود: در این روش مصرف آب از هزار به ۱۶۸ متر مکعب در هر هکتار کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به مزایای این روش نوین آبیاری اظهار کرد: در روش آبیاری با تیپ، از نوار‌های نازک پلاستیکی شبیه جنس پلاستیک فریزر استفاده می‌شود و آب به صورت یکدست و متعادل در مزارع گندم و جو تقسیم می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف ادامه داد:۲۰ هکتار از اراضی گندم و جو شهرستان خوسف هم اکنون با این روش آبیاری می‌شود که پیش بینی می‌کنیم عملکرد برداشت را در هر هکتار از ۵ به ۷ تن افزایش دهد.

گفتنی است که هم اکنون ۳ هزار و ۶۸۸ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خوسف به روش‌های نوین آبیاری مجهز شده اند که به دلیل صرفه جویی در مصرف آب، استفاده از این روش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی را ۳۰ درصد افزایش داده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید