حسینی در گفتگو با ایانا مطرح کرد:
آبزیان کالای مکمل گوشت قرمز و مرغ در سبد خانوارهای کم درآمد

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پس از مردمی سازی یارانه ها، آبزیان کالای مکمل گوشت قرمز و مرغ در سبد خانوارهای کم درآمد خواهند بود.
سید حسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در گفتگو با خبرنگار ایانا، اظهار کرد: رویکرد دولت مردمی در اصلاح عادلانه تخصیص یارانه اقلام اساسی با چرخش از ابتدای زنجیره به انتهای زنجیره مصرف، ضمن هدایت مستقیم یارانه ها به خانوارهای کم برخوردار، فرصت بازمهندسی الگوی تغذیهای سلامت جامعه در راستای محو فقر مطلق غذایی برای برنامه ریزان بخش کشاورزی کشور، به وجود آورده است.
وی افزود: آبزیان سرشار از پروتئین با ارزش بوده که نسبت به سایر پروتئین های حیوانی از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است، لذا برای تشویق و هدایت خانوارها جهت مصرف آبزیان و جایگزین کردن آن (غذای سلامتی) به جای گوشت قرمز و مرغ تمهیدات زیربنایی از جمله اعطای یارانه سلامت به دهکهای کم برخوردار، دسترسی آسان به آبزیان با بهره گیری از نظام توزیع هوشمند آبزیان، آموزش و ترویج مصرف آبزیان باید اندیشیده شود.
حسینی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، مصرف آبزیان میتواند ضمن تامین نیازهای حداقل پروتئینی اقشار جامعه، بعنوان کالای مکمل گوشت و مرغ در سبد خانوار و محرک دستیابی به اهداف برنامه تحولی باشد.
وی با مقایسه قیمت آبزیان با گوشت قرمز عنوان کرد: با توجه به مردمی سازی یارانه ها قیمت گوشت قرمز در بازار افزایش یافته و خانواده های کم درآمد توان خرید آن را ندارند، در حالی که قیمت عرضه ماهی پس از هزینه فرآوری و انجماد و تحویل در بازار در بالاترین قیمت حدود 75 درصد گوشت گوسفند است و کمترین قیمت آن حدود 50 درصد قیمت یک کیلو گوشت گوسفندی خواهد بود، بنابراین هم فرصت است و هم مزیت تا مصرف آبزیان را در سبد خانواده های کم درآمد پس از مردمی سازی یارانه ها قرار دهیم.
دیدگاه تان را بنویسید