رئیس سازمان در بازدید از پروژه های آب و خاک:

۵۳ پروژه مهم آب وخاک استان تهران در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

 ۵۳ پروژه مهم آب وخاک استان تهران در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

در آستانه هفته دولت و افتتاح ده ها پروژه آب و خاک جهاد کشاورزی تهران، رئیس سازمان از پروژه های مهم آب و خاک جهاد کشاورزی استان در شهرستان های تهران و شهریار بازدید کرد.

به گزارش ایانا در استان تهران، ذوالفقاری رئیس سازمان به همراه شهبازی قائم مقام سازمان و روشنی مدیر آب و خاک استان از پروژه های مهم شهرستان‌های تهران و شهریار بازدید کردند.

رئیس سازمان در این بازدید از مراحل احداث و بازسازی جاده های کشاورزی برای ۵ روستای خمارآباد، مرادآباد، شکرآباد، لهک، جعفرآباد واقع در شهرستان تهران،  در جریان روند کار و اقدامات انجام شده قرار گرفت.

وی با اشاره به رویکرد آب و خاک استان در ایجاد پروژه های زیربنایی طی دوسال اخیر، بر اهمیت اقدامات انجام شده تاکید کرد و افزود: اجرای اینگونه طرح ها، افزایش درآمد کشاورزان و تسهیل در رفت و آمد بهره برداران و انتقال تولیدات کشاورزی و جلوگیری از ضایعات محصولات را به دنبال خواهد داشت.

ذوالفقاری هم چنین از پروژه کانال قجرآباد که به طول ۵ کیلومتر به عنوان یکی از پروژه های مهم اب و خاک شهرستان شهریار بازدید کرد و گفت: امیدواریم اقدامات اخیر در حوزه آب و خاک با صرفه جویی در مصرف آب سبب دلگرمی کشاورزان و افزایش تولید شده و گام های مهم برداشته شده ادامه داشته باشد.

وی در حاشیه این بازدید ، از افتتاح ۵۳ پروژه مهم آب وخاک جهاد کشاورزی در هفته دولت خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه ها بیش از ۳۸ میلیاردتومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه شده و شامل ۵۳ پروژه در سطح ۱۶ شهرستان و در سطح بیش از ۳۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی اجرا شده است.

امین روشنی مدیر آب و خاک استان افزود: این پروژه در بخش های مختلف شامل احداث کانال و پوشش انهار، انتقال آب با لوله، تسطیح اراضی، احداث جاده های کشاورزی، مرمت و بازسازی قنوات و اجرای سامانه های نوین آبیاری است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید