در گفتگو با ایانا:

بیش از 13هزار راس دام در پاکدشت پلاک گذاری شدند

بیش از 13هزار راس دام در پاکدشت پلاک گذاری شدند

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت با بیان اینکه طرح پلاک گذاری دام در سطح دامداری های شهرستان در حال اجراست،‌ افزود: بیش از13هزار راس دام سبک و سنگین در پاکدشت پلاک‌گذاری شدند.

محمود امیری در گفتگو با خبرنگار ایانا در استان تهران با بیان این خبر گفت: در این طرح که با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی پاکدشت در سطح شهرستان در حال انجام است، دام سبک و سنگین با پلاک 15 رقمی ملی، شماره گذاری و هویت دار می شوند.

وی ادامه داد: طی انجام این طرح که توسط تعاونی عشایری برای دام سبک و تعاونی گاوداران فعال برای دام سنگین درحال اجراست، تا کنون 3166 راس دام سبک و 10325 راس دام سنگین پلاک گذاری و در سامانه هویت گذاری دام ثبت شده است.

امیری افزود: اجرای این طرح در دستیابی به آمار واقعی دام ، کنترل بازار عرضه و تقاضای تولیدات دامی، جلوگیری از سو استفاده سودجویان و همچنین افزایش سرعت و دقت در امر بیمه دام موثر است.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت خاطرنشان کرد: اجرای طرح پلاک گذاری دام تا پایان شماره گذاری تمامی دام های شهرستان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید