Iranian Agriculture News Agency

رئیس جهاد کشاورزی بوشهر از اجرای طرح ارتقای سلامت هشت محصول با تأکید بر محصول گوجه‌فرنگی در این استان خبر داد.

اجرای طرح ارتقای سلامت ۸ محصول کشاورزی در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار ایانا در استان بوشهر، محمدتقی منوچهری در حاشیه اولین وبینار ملی کشاورزی و بازیابی محیط‌زیست به میزبانی استان بوشهر اظهار داشت: بخش کشاورزی عهده‌دار تأمین امنیت غذایی مردم بوده و لزوم توجه به موضوع محیط‌زیست و حفاظت از آن در دستور کار مجموعه وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کشاورزی استان بوشهر در زیر بخش‌های زراعی، باغی، دامی و شیلاتی، تصریح کرد: مدیریت عوامل تهدیدکننده تأمین غذای ایمن و حفظ محیط‌زیست مانند پدیده خشکسالی در سنوات اخیر، تغییر اقلیم ایجادشده، بیابان‌زایی، ریز گردها و گرد و غبار، افزایش آلودگی‌های خاک و آب، فرسایش خاک، کاهش کمیت و کیفیت آب‌های سطحی و زیرزمینی موردتوجه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: در حال حاضر، در خصوص مباحث زیست‌محیطی اقدامات مؤثری توسط مجموعه جهاد کشاورزی استان ازجمله تشکیل کارگروه‌های تولید محصول گواهی شده و مدیریت سبز و مدیریت آلاینده‌ها صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: اجرای طرح ارتقا سلامت هشت محصول با تأکید بر محصول غالب استان گوجه‌فرنگی، مشارکت در طرح تحول سلامت، مدیریت آلاینده‌های مواد غذایی و محیط‌زیست، پایش مواد کودی، پایش و ردیابی سموم کشاورزی، مدیریت کانون‌های ریز گردهای موجود در استان و افزایش ماده آلی خاک و کاربرد کود سبز و ارتقا دانش فنی کارشناسان و بهره‌برداران کشاورزی از دیگر زیست‌محیطی مجموعه جهاد کشاورزی استان است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید