Iranian Agriculture News Agency

با پایان برداشت محصول از شش میلیون اصله نخل در استان بوشهر ۱۶۴ هزار تن خارک، رطب و خرما تولید و به بازار داخلی و خارجی عرضه شد.

۱۶۴ هزار تن محصول از نخل‌های استان بوشهر برداشت شد

به گزارش ایانا در  بوشهر ،خسرو عمرانی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از پایان برداشت خرما در نخل‌های استان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده 164 هزار تن محصول شامل 54 هزار تن خارک، رطب و 110 هزار تن خرما از 5.5 میلیون اصله نخل برداشت شد.

 عمرانی با بیان اینکه خرمای استان بوشهر از کیفیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: خرمای استان بوشهر در داخل و خارج بازارهای مختلفی دارد که باید زمینه تسهیل صادرات این محصول فراهم شود.

وی، از پیش بینی صادرات حدود 30 هزار تن خرمای استان بوشهر به کشورهای مختلف خبر داد و خاطر نشان کرد: کشورهای آسیای غرب، حاشیه خلیج فارس، هندوستان، روسیه، ترکیه، مالزی و اقلیم کردستان عمده مقصد صادراتی خرمای استان بوشهر محسوب می‎شوند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر خمیر، شیره، سرکه، شکلات و قند مایع را از جمله محصولات جانبی خرما دانست و بیان کرد: در راستای توسعه صادرات انواع بسته‌بندی و فرآوری محصول خرما مورد توجه قرار دارد که بیش از 30 نوع محصول در کارگاه‌ها و صنایع تبدیلی، تولید و صادر می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر هم با اشاره به ظرفیت صنایع فرآوری و تبدیلی خرما تصریح کرد: از 164 هزار تن محصول خارک، رطب و خرما بیش از 100 هزار تن فرآوری می‌شود.

مصطفی قلی‌پور از افزایش ظرفیت سردخانه‌های استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: اکنون ظرفیت سردخانه‌های محصولات کشاورزی استان بوشهر به  63 هزار تن رسیده  که نقش مهمی در نگه داشت محصول نخیلات دارد.

وی، با بیان اینکه حدود 30 هزار تن خرمای استان صادر می‌شود گفت: صادرات خرمای استان بوشهر در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد که پس از فرآوری و بسته بندی در 78 واحد و صنایع تبدیلی صادر می‌شود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید