قیمت تولید گوشت قرمز و مرغ در استان بوشهر کاهشی شد
سرپرست جهاد کشاورزی استان بوشهر از افزایش تولید گوشت قرمز و مرغ در استان خبر داد و گفت: با افزایش تولید گوشت دام و طیور قیمت این محصولات در استان بوشهر کاهشی شده است.
![قیمت تولید گوشت قرمز و مرغ در استان بوشهر کاهشی شد](http://static2.iana.ir/thumbnail/UDhRNXAYzWz1/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wrWRbKOP1X_xe9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzozC7nO80J9_V8Zv_ubAi3Pw,,/4550470.jpg)
به گزارش خبرنگار ایانا در بوشهر، مرتضی بحرانی با اشاره به اینکه قیمت محصولات پروتئینی در استان روند کاهشی گرفته است، گفت: تولید گوشت مرغ در سال 1402 به بیش از 39 هزار تن رسید.
وی با اشاره به جوجهریزی 1.7 میلیون قطعه در واحدهای مرغداری استان بوشهر گفت: در فروردین ماه امسال عملیات جوجهریزی در مرغداریهای استان به میزان یکمیلیون و 740 هزار قطعه جوجه انجام شده که تا اواخر اردیبهشت تولیدات آن وارد بازار میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی استان بوشهر ظرفیت مرغداریهای استان را هفت میلیون قطعه جوجه دانست و بیان کرد: در استان بوشهر 218 واحد مرغداری فعال است که بر اساس برنامه زمانبندی در تولید گوشت مرغ فعالیت میکنند.
بحرانی از افتتاح کشتارگاه دام بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: کشتارگاه بزرگ و مهم استان بوشهر مراحل ساخت آن رو به پایان است که پیشبینی میشود تا دو ماه آینده وارد مدار بهرهبرداری شود.
وی از کاهشی شدن قیمت گوشت مرغ و قرمز در استان خبر داد و اضافه کرد: با افزایش تولید گوشت دام و طیور قیمت این محصولات در استان بوشهر کاهشی شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی استان بوشهر افزایش سطح کشت گلخانهها را از برنامههای مهم امسال دانست و اضافه کرد: استان بوشهر در تولید محصولات کشاورزی ظرفیت بالایی دارد و با افزایش سطح زیر کشت گلخانهها تولید محصولات افزایش مییابد.
خبرنگار: محمد بحرینی
دیدگاه تان را بنویسید