نماینده مجلس شورای اسلامی:

صادرات دام زنده غیر مولد مجاز شد

صادرات دام زنده غیر مولد مجاز شد

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، صادرات دام را راه حل مشکل دامداران دانست و گفت: وزارت جهاد کشاورزی با صادرات دام زنده غیر مولد موافقت کرده است

به گزارش خبرنگار ایانا در استان ایلام، علی اکبر بسطامی  صادرات دام را راه حل مشکل دامداران دانست و اظهارکرد : وزارت جهاد کشاورزی با صادرات دام زنده غیر مولد موافقت کرده است.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: صدور مجوز صادرات دام زنده غیر مولد دامداران می‌تواند در افزایش اقتصاد دامداران موثر و علاوه بر افزایش توان اقتصادی و معیشت دامداران آنان را از دام دلالان و قاچاقچیان نیز نجات دهد و محصول دامداران که حاصل رنج آنان است با قیمت مناسب صادر شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آن چه در نتیجه رایزنی‌های نمایندگان مجلس حاصل شده است آن است که؛ وزارت جهاد کشاورزی مجوز صادرات را به شرکت امور پشتیبانی دام کشور عطا کرده است.

وی افزود: این شرکت مؤطف شده است به عنوان مجری و با مباشرت اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها در سقف مجاز و قیمت مصوب و تنها از یک گمرگ صادرات را آغاز کند.

بسطامی یادآورشد: زمان داده شده برای  سقف صادرات دام زنده غیر مولد توسط شرکت امور پشتیبانی دام کشور۱۵ روز بوده است و در این مدت شرکت امور پشتیبانی دام کشور موظف به تعیین شرایط و تسهیل صادرات است

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید