رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام:

اشتغال ۵۵ هزار خانوار بهره بردار محصولات کشاورزی در ایلام

اشتغال ۵۵ هزار خانوار بهره بردار محصولات کشاورزی در ایلام

رییس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام گفت: در حال حاضر حدود ۵۵ هزار خانوار بهره بردار محصولات کشاورزی در امر تولید در بخش کشاورزی استان اشتغال دارند.

به گزارش خبرنگار ایانا در ایلام،  محمد علی اقدسی اظهار داشت: استان ایلام به لحاظ برخورداری از تنوع خاص شرایط آب و هوایی یکی از مناطق مستعدد جهت توسعه فعالیت های کشاورزی در کشور محسوب می شود.

وی افزود: سالیانه یک میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در استان تولید می شود و از نظر تولید محصولات استراتژیک نظیر گندم، دانه های روغنی و تولید مواد پروتئینی دارای پتانسیل خوب و ممتازی است.

رییس سازمان جهادکشاورزی ایلام گفت: تولید محصولات استراتژیک در سال حدود سه برابر نیاز مصرف است و مازاد تولید به سایر استان ها صادر می شود.

وی ادامه داد: در سال زارعی جاری تاکنون ۱۷۰ هزار تن گندم نانی از کشاورزان استان خریداری و میزان ۲۰ هزا تن دانه روغنی کلزار از سطح مزارع برداشت شده است.

اقدسی یادآور شد: همچنین تاکنون ۲۱ هزار تن بذر اصلاح شده گندم از ا قارم مختلف برای سال زراعی آتی توسط شرکت های تولیدی در سطح استان خریداری شده است

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید