Iranian Agriculture News Agency

مدیرکل امور عشایری استان ایلام با اشاره به رونق تولید در بین عشایر استان، گفت: ۳۱ درصد پروتئین استان ایلام توسط عشایر تولید می شود.

تولید ۳۱ درصد پروتئین استان ایلام توسط عشایر

به گزارش خبرنگار ایانا در استان ایلام، علی سلیمی اظهار کرد: ۶۰ هزار نفر جمعیت عشایری استان ایلام را تشکیل می‌دهند که این میزان جمعیت ۳۱ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تامین می‌کند.

وی با اشاره به رونق تولید گوشت قرمز در بین عشایراستان، افزود: عشایر استان با داشتن ۱.۴ میلیون راس دام سالانه هشت هزار و ۳۰۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می‌کنند.

سلیمی افزود: ارزش سالانه تولیدات عشایر استان شامل گوشت، شیر، پشم، روغن حیوانی، صنایع دستی و… سالانه ۹۰۰ میلیارد تومان است.

وی گفت: عشایر استان‌های کرمانشاه و همدان شش ماه از سال در استان ایلام مستقر هستند که هماهنگی لازم برای خدمات دهی به عشایر کوچرو فراهم شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید