Iranian Agriculture News Agency

مرغ و چای گران شدند

ایانا- اقتصاد: در هفته پایانی فروردین‌ماه بهای گوشت مرغ معادل 2.1 درصد افزایش داشت. بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.

ثبات قیمت چهار گروه خوراکی

در هفته پایانی فروردین‌ماه، نرخ چهار گروه مواد خوراکی ثابت، قیمت چهار گروه کاهش و نرخ سه گروه افزایش پیدا کرد.

به گزارش بانک مرکزی، بر اساس متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران، نرخ لبنیات، برنج، گوشت قرمز و قند و شکر نسبت به هفته قبل از آن ثابت اما نرخ تخم‌مرغ 3.9 درصد، حبوب 0.3 درصد، میوه‌های تازه 1.1 و سبزی‌های تازه 2.5 درصد کاهش یافت. همچنین نرخ گوشت مرغ 2.1 درصد، چای 2.5 درصد و روغن نباتی 0.1 درصد افزایش داشته است.

در این هفته، در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.2 درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم‌مرغ معادل 3.9 درصد کاهش یافت و شانه‌ای ۱۲۶ هزار تا ۱۵۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

در گروه برنج، قیمت برنج داخلی درجه یک ثابت بود و بهای برنج داخلی درجه دو معادل 0.3 درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت نخود بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام بین 0.2 درصد تا 0.7 درصد کاهش یافت.

در هفته پایانی فروردین‌ماه، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها ازنظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد.

میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای سیب قرمز معادل 4.7 درصد، سیب زرد 1.2 درصد، پرتقال درجه یک، دو درصد و نارنگی 3.2 درصد افزایش،‌اما بهای سایر اقلام بین 1.3 درصد تا 13.6 درصد کاهش داشت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت سیب‌زمینی معادل 4.5 درصد افزایش، اما بهای سایر اقلام بین 0.8 درصد تا 5.9 درصد کاهش یافت.

در هفته مورد گزارش بهای گوشت مرغ معادل 2.1 درصد افزایش داشت. بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.

در این هفته قیمت قند، شکر و انواع روغن نباتی جامد ثابت بود و بهای چای خارجی معادل 2.5 درصد و روغن نباتی مایع 0.1 درصد افزایش یافت./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید