Iranian Agriculture News Agency

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان اعلام کرد:

دو برابر مصرف سالانه استان همدان، گندم تولید و ذخیره شده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان با تأکید بر اهمیت و ضرورت توجه به نان به‌عنوان ماده اصلی غذایی مردم که حاصل زحمات کشاورزانی است که گندم را می‌کارند، آسیابانی است که گندم را آرد می‌کنند و در نهایت، نانوایانی است که نان را پخت می‌کنند و در سفره خانواده‌ها قرار می‌دهند، گفت: حمایت کامل از دست‌اندرکاران این زنجیره از جمله قشر خدوم نانوایان و ارتقاء و بهبود کیفیت نان تولیدی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 دو برابر مصرف سالانه استان همدان، گندم تولید و ذخیره شده است

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ سید حسین خوانساری با اعلام اینکه باید به نانوایان احترام ویژه گذاشت زیرا آنان تولیدکننده نان به‌عنوان برکت سفره خانواده‌ها هستند و در شرایط سختی این کار را انجام می‌دهند، افزود: به دلیل پایین بودن درآمد نانوایان و همچنین، سخت و زیان‌آور بودن شغل نانوایی، تحت پوشش قرار دادن بیمه تکمیلی می‌تواند به آرامش این قشر شریف کمک کند.

وی از نان گِرده به‌عنوان نان سنتی و اصیل استان همدان نام برد و خاطرنشان کرد: برای حفظ موجودیت و موقعیت این نوع نان که از دیرباز با افزودنی‌های مقوی و معطر در این استان تولید می‌شود، تلاش کرده‌ایم تا با اختصاص آرد یارانه‌ای به تداوم تولید نان گِرده کمک کنیم.

 خوانساری با اشاره به اینکه هر ماه به طور متوسط ۱۳ میلیون تومان یارانه به هر واحد نانوایی پرداخت می‌شود تا نان با قیمت پایین پخت شده و در دسترس عموم قرار گیرد، اضافه کرد: با در نظر گرفتن هزار و 845 واحد پخت نان که صرفاً در استان همدان فعالیت می‌کنند، یارانه سنگینی از طرف دولت به این بخش اختصاص یافته که با برنامه‌ریزی مناسب باید بیشترین بهره‌برداری را از هزینه‌های هنگفتی که به‌منظور آرامش خاطر و رفاه حال مردم عزیزمان پرداخت می‌شود، داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برای ارتقاء و بهبود کیفیت آرد و نان، برگزاری نشست‌های دوره‌ای میان مسئولان کارخانجات آرد و مدیران استانی از جمله استاندار همدان را برای بیان و بررسی مسائل و مشکلات و حل و فصل مباحث و موارد مطروحه در دستور کار قرار داده‌ایم، خاطرنشان کرد: امسال اختلاط گندم متوسط با گندم کیفی تولید استان و حتی‌المقدور با گندم خارجی در جهت کیفی سازی گندم مصرفی در استان همدان را عملیاتی کرده‌ایم که رضایت‌مندی آسیابان و نانوایان از کیفیت گندم و آرد را در پی داشته است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان در خاتمه با اعلام اینکه امسال ۴۱۱ هزار تُن گندم از کشاورزان این استان خریداری شده که بیش از دو برابر سال ۱۴۰۰ رشد داشته است، در صورتی که مصرف سالانه گندم استان ۲۱۰ هزار تن است، یادآور شد: به این ترتیب، در سال جاری دو برابر مصرف سالانه استان، گندم تولید و ذخیره کرده‌ایم و ظرفیت ذخیره‌سازی استان در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید