Iranian Agriculture News Agency

ساداتی نژاد:

وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید غذای سالم، بهداشتی و با کیفیت ازجمله مهمترین ماموریت وزارت جهاد کشاورزی است.

تولید غذای سالم، بهداشتی و باکیفیت مهمترین ماموریت وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش خبرنگار ایانا، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در جلسه شورای معاونین وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت تولید مجصولات کشاورزی سالم و بهداشتی گفت: تولید غذای سالم، بهداشتی و با کیفیت ازجمله مهمترین ماموریت های دستگاه های درگیر با سلامت غذا ازجمله وزارت جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو، سازمان حفظ نباتات و سازمان دامپزشکی است.

وی در ادامه افزود: اهمیت سلامت غذا به قدری است که در اکثر قوانین بالادستی نظام ازجمله سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش سلامت، قانون برنامه ششم توسعه و قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی مصوب ۱۳۸۹ مورد تاکید قرار گرفته است.

وی در ادامه تصریح کرد: بخش کشاورزی با تولید مواد غذایی مورد نیاز مردم شامل محصولات زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان مهمترین تامین کننده غذای کشور است. در همین راستا و باتوجه به اهمیت موضوع و تاکید ریاست محترم جمهور مبنی بر تولید غذای سالم، با کیفیت، ارزان و با منشاء داخلی، دفتری تحت عنوان سلامت غذا در سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی ایجاد و مشغول به فعالیت است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید غذای سالم هویت و اعتبار کشاورزان ایرانی است، گفت: معتقدیم تولید محصولات کشاورزی باید منطبق بر استانداردهای بهداشتی روز دنیا باشد. به همین دلیل حذف سموم، آفتکش ها، آفات و کودهای غیر استاندارد در دستور کار دفتر سلامت غذای سازمان حفظ نباتات قرار دارد.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی و ارائه گواهی سلامت ازجمله دیگر اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در یک سال گذشته بوده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید