Iranian Agriculture News Agency

رئیس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی فریدن گفت: متوسط عملکردکشت لوبیا با استفاده از بذر‌های جدید در فریدن افزایش یافت.

افزایش متوسط عملکردکشت لوبیا در فریدن

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، رئیس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی فریدن گفت: امسال به جای کاشت بذر‌های سنتی که عملکرد پائینی دارند، ۸ رقم بذر جدید لوبیا کشت شده است.

وحید کاظمی افزود: یاقوت و دادفر از ارقام لوبیا قرمز، پاک و شکوفا از ارقام لوبیاسفید و صالح، صدری ونگین از ارقام لوبیاچیتی کشت شده هستند.

وی گفت: با کاشت این ارقام متوسط عملکرد استان که ۳ تن در هکتار است به ۵ و نیم تن در هکتار افزایش یافته است.

مدیرجهاد کشاورزی فریدن نیز گفت: از ۵۰۰ هکتار مزارع کشت حبوبات شهرستان ۳۰۰ هکتار مربوط به کشت لوبیا و فریدن یکی ازقطب‌های تولید لوبیا دراستان است.

مظاهر امینی افزود: پیش‌تر به ازای هر هکتار کشت لوبیا ۸ تا ۹ هزار متر مکعب آب مصرف می‌شد، اما با به کارگیری سامانه‌های نوین آبیاری این میزان به حدود ۶ هزار مترمکعب در هکتار کاهش یافته است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید