Iranian Agriculture News Agency

امسال ۲۳ هزار تن خربزه از هزار هکتار از مزارع گرگاب برداشت و روانه بازار می‌شود.

طعم شیرین خربزه زیر دندان دوستداران این میوه تابستانی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهین شهر و میمه گفت: نرخ برداشت خربزه گرگاب ۳۵ تن در هکتار است و علاوه بر استان اصفهان در ساوه، تهران، البرز، اراک، قم و مناطق شمالی نیز کشت می‌شود.

مصطفی عباسی افزود: این خربزه علاوه بر مصرف داخلی به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

وی ادامه داد: خربزه گرگاب شامل ارقام علی آقایی، اموچی، تو سرخ، تو سفید (ارگون) و خنیز است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهین شهر و میمه آبیاری قطره‌ای مزارع خربزه در شرایط خشکسالی کنونی را اجتناب ناپذیر دانست و گفت: بازه زمانی کاشت تا برداشت خربزه گرگاب از ابتدای فروردین ماه تا پایان آبان است.

شهرستان شاهین شهر و میمه ۵۰ اثر تاریخ و گردشگری و ناملموس ثبتی در فهرست آثار ملی دارد که یکی از آن‌ها دانش سنتی کاشت، داشت و برداشت خربزه گرگاب است که به شماره ۱۸۶۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید