Iranian Agriculture News Agency

میزان تولید زعفران از مزارع استان اصفهان به ۹ هزار کیلوگرم در سال گذشته رسید.

تولید ۹ تن زعفران در استان اصفهان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، این میزان تولید را ۱۲ درصد بیشتر از سال ۱۳۹۸ اعلام کرد و گفت: وسعت زیر کشت زعفران در این استان هزار و ۶۱۴ هکتار و بیشتر این مزارع در شهرستان‌های نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است.

احمدرضا رئیس زاده، نیاز آبی زعفران را در مناطق خشک حدود چهار هزار مترمکعب در هکتار برشمرد و افزود: این میزان آب در مناطق غربی استان که بارندگی بیشتری دارند تا سه هزار متر مکعب نیز کاهش می‌یابد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در چند سال گذشته کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشت‌های جایگزین و کم آب بَر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کرده‌اند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، دولت را در ارائه تسهیلات برای توسعه کشت گیاهان دارویی در سال‌های گذشته مطلوب ارزیابی کرد و افزود: دولت امسال نیز تسهیلات وام با بهره چهار درصد به تولید گیاهان دارویی ارائه می‌کند و البته آموزش و برنامه‌های ترویجی بسیاری در زمینه کشت گیاهان دارویی و محصولات کم آب بر اجرا می‌شود.

رئیس زاده با اشاره به نبود آمار صادرات زعفران استان گفت: زعفران به طور عمده از دیگر استان‌ها صادر می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید