مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدن:

کشت پیاز در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی فریدن

کشت پیاز در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی فریدن

در یکماهه اخیر در بیش از ۱۱۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فریدن پیاز کشت شده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی فریدن با اشاره به اینکه کشت پیاز هر سال از اواخر اسفند آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان فصل کشت این میزان به ۱۸۰۰ هکتار برسد.

حسن احمدی شاپورآبادی با بیان اینکه برای کاشت هر هکتار پیاز تقریبا ۷۰ کارگر نیاز است افزود: در این دو ماه بیش از ۱۲۰ هزار نفر روز کارگر در شهرستان مشغول به کار می‌شوند.

وی گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر روز آن‌ کارگر فصلی و از خارج از منطقه، وارد شهرستان می‌شوند.

مدیر جهاد کشاورزی فریدن متوسط برداشت پیاز شهرستان را ۷۰ تن در هکتار اعلام کرد و گفت: پارسال از ۲ هزار هکتار زمین کشاورزی شهرستان، بیش از ۱۴۰ هزار تن پیاز برداشت و به بازار عرضه شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید