Iranian Agriculture News Agency

مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: میزان تولید گوشت شترمرغ در ۹ ماهه نخست امسال در استان اصفهان حدود ۱۳۰۰ تن برآورد می‌شود

رتبه اول اصفهان در تولید گوشت شترمرغ در کشور

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، علی دهقانی مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان  گفت: میزان تولید گوشت شترمرغ در ۹ ماهه امسال در استان حدود ۱۳۰۰ تن برآورد می‌شود ، اصفهان در تولید گوشت شتر مرغ رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.

 او افزود: صددر صد تولید گوشت شترمرغ در استان مصرف می‌شود و صادرات گوشت آن را به خارج از کشور نداریم، اما صادرات جوجه شترمرغ به خارج از استان با میزان ۴۰ هزار قطعه را داریم.

او ادامه داد: بیشترین میزان گوشت شترمرغ در استان به ترتیب در شهرستان‌های اصفهان، نجف آباد، شهرضا، خمینی شهر، دهاقان، تیران و کرون و کاشان تولید می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: میزان کشتار شترمرغ ۳۵۰۰ قطعه ماهیانه در استان برآورد می‌شود که علاوه بر گوشت شترمرغ سایر محصولات از جمله چرم، پوست، تخم بدون نطفه آن نیزاز ارزش بالایی برخوردار است.

علی دهقانی افزود: گوشت شترمرغ چربی و گلسترول بسیار کمتری نسبت به گوشت گاو و گوسفند دارد و غنی از پروتئین است و قابلیت هضم و میزان آهن بسیار بالایی دارد.

اوادامه داد: سرانه مصرف گوشت شترمرغ در ایران حدود ۵۰ گرم است که متاسفانه هنوز مصرف گوشت شترمرغ در میان مردم فرهنگ سازی نشده است که افزایش سرانه آن نیازمند فرهنگ سازی است.

او در ادامه بیان کرد: با توجه به وجود تعداد قابل توجهی از واحد‌های پرورش شترمرغ فاقد مجوز در استان، ساماندهی این واحد‌ها توسط سازمان جهاد کشاورزی استان در دستور کار قرار دارد و تسهیلاتی بدین منظور از جمله واگذاری اراضی ملی برای افرادی که ملزم به جابجایی واحد‌های خود هستند پیش بینی گردیده است.

علی دهقانی گفت: فقدان صنایع تبدیلی محصولات شترمرغ یکی از مهم‌ترین موانع رشد و توسعه این صنعت و همچنین یکی از مهم‌ترین دلایل عدم صادرات محصولات شترمرغ به خارج از کشور است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید